Dag van de ondernemer in teken van topsport

zaterdag 16 november 2019 10.46 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 16 november 2019 10.33 uur | auteur: Robbert Oelp

Op de jaarlijkse 'Dag van de Ondernemer' werden lokale ondernemers door de gemeente, ZZP Platform Stichtse Vecht en Ondernemersvereniging Stichtse Vecht uitgenodigd voor een bijeenkomst in het prachtige nieuwe Business Center in Bisonspoor.

De meeting met lokale ondernemers werd geopend door wethouder Van Dijk. De wethouder bewonderde het lef en doorzettingsvermogen van de ondenemers in Stichtse Vecht, benadrukte de mogelijkheden van samenwerking en de rol van de gemeente in relatie tot het ondernemerschap. Na de warme openingswoorden van Van Dijk werd gastheer Winter Trust de mogelijkheid geboden om uitleg te geven over hun grootschalige project in Maarssenbroek en werd een filmpje over startend ondernemer Eline van de Heuvel van Vdhd Startservice vertoond. Na een herseninfarct en revalidatie koos zij bewust voor het ondernemerschap waarbij zij met haar bedrijf richt op ondersteuning van inwoners met een afstand op de arbeidsmarkt.

Hoofdprogramma van de bijeenkomst was de inspirerende en luchtige presentatie van topscheidsrechter Bas Nijhuis. Met videobeelden en verhalen gaf hij bezoekende ondernemers een kijkje achter de schermen van het professionele voetbal. Hij gaf hen zijn tips & trics die hebben geleid tot zijn huidige positie en imago binnen de wereld van het professionele voetbal. Na afloop werd er volop genetwerkt en ideeën uitgewisseld. Wederom organiseerde de gemeente in samenwerking met lokale partners een inspirerende en gewaardeerde bijeenkomst voor haar ondernemers.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES