Doe mee met de sportdag aangepast sporten

woensdag 20 november 2019 16.01 uur | laatst gewijzigd: donderdag 21 november 2019 08.05 uur | auteur: Sportpunt Stichtse Vecht

Sportpunt Stichtse Vecht organiseert op zaterdag 30 november 2019 samen met Team Sportservice Provincie Utrecht een aangepaste sportdag. Deze speciale sportdag is bedoeld voor alle inwoners uit Stichtse Vecht (vanaf 4 jaar) voor wie het soms lastig is aan te sluiten bij reguliere sport- en beweegactiviteiten.

Ontdek welke sport bij je past

Tijdens de sportdag zijn er verschillende clinics zoals handbal, badminton, sportmix, zelfverdediging en diverse zwemactiviteiten. Wie na het volgen van een clinic enthousiast is over een activiteit, kan meteen een proefles inplannen bij de favoriete sportaanbieder.

 

Praktische informatie

Dag en tijd: Zaterdag 30 november 2019 van 14:00 tot 17:30

Locatie: Sporthal MFA Safari, Bisonspoor 237 Maarssen

Deelname: Gratis

 

Meedoen of meer informatie?

Aanmelden kan door een mail te sturen aan consulent aangepast sporten Macy Hartman via mhartman@teamsportservice.nl Ook met eventuele vragen kun je bij haar terecht.

 

Uniek Sporten

De aangepaste sportdag is ook te vinden op www.unieksporten.nl, hét platform waar alle sport- en beweegactiviteiten voor mensen met een beperking te vinden zijn. Meer informatie over sport- en beweegaanbod in Stichtse Vecht is te verkrijgen bij Macy.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES