Bruidspaar Willekes-van Putten uit Maarssenbroek 60 jaar getrouwd

donderdag 28 november 2019 10.24 uur | laatst gewijzigd: donderdag 28 november 2019 09.53 uur | auteur: Ria Poot

Bruidspaar Adriaan en Gerie Willekes-van Putten is op 28 november 60 jaar getrouwd. De dag ervoor kwam burgemeester Yvonne van Mastrigt het bruidspaar al feliciteren met een mooi boeket bloemen.

Gerie en Adriaan zijn beiden geboren en getogen in Maarssen en wonen er hun hele leven al. Gerie van Putten was vriendin met de zus van Adriaan Willekes. Gerie woonde op de Kortelaan en haar vriendin op de Emmaweg. Ze mocht ’s avonds niet alleen over straat en Adriaan bracht haar dan naar huis. Het bruidspaar heeft 4 kinderen en 3 kleinkinderen.

In zijn werkzame leven was Adriaan Willekes planner bij Hazemeyer in Breukelen. Gerie van Putten was voor haar huwelijk verkoopster bij V&D. Na haar huwelijk is ze af en toe nog wel eens in gevallen, als het warenhuis haar nodig had.

Het bruidspaar was als vrijwilliger betrokken bij de Maarssense samenleving. Adriaan Willekes zette zich in voor de Kruisvereniging, de trimclub en de kerk. In 1997 werd hij Koninklijk onderscheidien voor zijn inzet bij de kruisvereniging, kerk en buitenland. Van de trimclub is hij ererlid. Gerie Willekes-van Putten was actief bij de Historische Kring Maarssen en deed veel vrijwilligerswerk op de scholen van de kinderen kinderen (dagje uit/ kamp, handenarbeid)

Omdat Adriaan Willekes nog herstellende is van een herseninfarct, houdt het bruidspaar het feestevieren bij een etentje met familie. Ook de aanwezigheid van de pers bij het burgemeestersbezoek was te vermoeiend voor Adriaan. Ze wilden echter hun diamanten huwelijk wel delen met Maarssen en hun foto in de media laten publiceren.

Zoon Xander was zo viendelijk om dit keer de honneurs als fotograaf waar te nemen. Waarvoor hartelijk dank!

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES