Vandaal bezorgt Maarssenaar ernstig hoofdletsel - dader gezocht via Opsporing Verzocht

woensdag 04 december 2019 09.50 uur | laatst gewijzigd: woensdag 04 december 2019 08.58 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Een 22-jarige man uit Maarssen raakte in de zomer van 2019 zwaargewond toen hij in Utrecht hard tegen het hoofd werd geslagen. Het gebeurde op de Hollandse Toren, direct achter TivoliVredenburg. De dader ging er samen met een andere man te voet vandoor. (Still YouTube filmpje Opsporing Verzocht).

In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 juli was de man samen met zijn broer uitgeweest in Club Poema in het centrum van Utrecht. Rond 03.45 uur liepen ze richting het Centraal Station om daar de nachtbus naar Maarssen te pakken. Onderweg, op de Hollandse Toren, waren ze getuige van een nogal agressief tafereel.

Bewusteloos
Ze zagen hoe een jonge man wild op een fiets stond te stampen. De oudste van de twee broers sprak hem hierop aan. De vandaal rende achter de broers aan en gaf de oudste eerst een duw.Daarna, na een korte woordenwisseling, sloeg hij hem hard tegen zijn hoofd. De 22-jarige man uit Maarssen viel bewusteloos op de grond.

Zie voor meer informatie het bijgevoegde deel van de uitzening op YouTube. 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES