Poëzie aan de Vecht: 'De toekomst begint nu'

maandag 13 januari 2020 07.44 uur | laatst gewijzigd: maandag 13 januari 2020 07.52 uur | auteur: Robbert Oelp

De jaarlijkse poëzie-avond van stichting Poëzie aan de Vecht is op 30 januari 2020 in Studio Idee in Loenen. Gastdichter is Onno-Sven Tromp. Thema van de avond is ‘de toekomst is nu’.

Poëzie aan de Vecht is een stichting die in 2020 voor de veertiende keer op rij het Festival Poëzie aan de Vecht organiseert. Op die avond biedt Poëzie aan de Vecht een podium aan dichters uit Stichtse Vecht. Dan kunnen jong en oud, ervaren en vers met een pen in de hand een gedicht ten gehore brengen. Het festival sluit aan bij de nationale Week van de Poëzie en de landelijke gedichtendag. Het podium van het festival staat op op 30 januari 2020 in Loenen (Stichtse Vecht).

Entreeprijs € 5,00 incl. gedichtenbundel. Aanvang 20.00 in Studio Idee, Loenen aan de Vecht - Zaal open: 19.30 uur - Rijksstraatweg ter hoogte van bushalte Bredestraat of Driehovenlaan 2.

Afgelopen zaterdag was Annet Koops van de organisatie te gast bij RTV Stichtse Vecht. Programmamaakster Hanny van Hemert had met haar een interview over Poëzie aan de Vecht.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES