15 maart: bijzonder evenement in Vechtstrreekmuseum

donderdag 23 januari 2020 13.17 uur | laatst gewijzigd: donderdag 23 januari 2020 13.22 uur | auteur: Vechtstreekmuseum

Onder de naam ‘Een Gouden Dag in Maarssen’ heeft het Vechtstreekmuseum ter gelegenheid van haar 25 jarig bestaan een bijzonder evenement georganiseerd.

Deelnemers aan dit evenement worden om 11.00 uur verwacht in het Vechtstreekmuseum, Diependaalsedijk 19b te Maarssen waar zij ontvangen worden met koffie/thee en iets lekkers. Rond 11.30 uur start in het museum een rondleiding met gids door de jubileumtentoonstelling ‘De Vecht, nieuwe parels blootgelegd’.

Dan volgt een wandeling met een gids van het Vechtstreekmuseum door de mooie natuur van de Vechtstreek langs mooie buitenplaatsen naar buitenplaats Doornburgh, alwaar bij het daar gevestigde Restaurant De Zusters om 13.00 uur een uitgebreide lunch voor u klaar staat. De lunch bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht met koffie, thee en water. Niet in begrepen zijn het gebruik van (non-)alcoholische dranken bij Doornburgh. Deze moeten door de gebruikers per pin betaald worden. Aansluitend aan de lunch bezoekt u op eigen gelegenheid de tentoonstelling ‘Endless Life’ op Doornburgh.

Rond 15.30 uur haalt de gids van het museum u weer op bij Doornburgh en wandelt u via een andere route weer terug naar het Vechtstreekmuseum. Daar drinkt u ter afsluiting met de groep nog een drankje om alles tot 16.30 uur nog even kort na te bespreken. Dat is dan ook het einde van het programma.

Wilt u inschrijven op dit bijzonder evenement, dan kan dat op www.vechtstreekmuseum.nl

De kosten van dit bijzondere evenement bedragen € 60 per persoon. Met een museumkaart krijgt u € 5 korting en betaalt u € 55.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES