Winnen en verliezen voor BVL Nassau Tapijt

zaterdag 25 januari 2020 17.17 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 25 januari 2020 16.20 uur | auteur: BVL Nassau Tapijt

BVL Nassau Tapijt 1 wint met 5-4 van Spoorzicht 2, maar BVL Nassau Tapijt 2 verliest met 7-0 van Aquit 4

BVL Nassau Tapijt 1 wint met 5-4 van Spoorzicht 2
Harrie Meijer van Nassau Tapijt speelde evenals vorige week een prima partij in maar 25 beurten en met een hoogste serie van 11 had Harrie geen kind aan Vincent v Gog. Laurens Niekerk kreeg een pak op de broek van Erwin Karlas die Laurens in 16 beurten van het groene laken speelde,hoewel Laurens toch nog 22 caramboles wist te vergaren.

Erik van Rhee maakte zijn tot nu toe enige misstap van het seizoen weer goed door in 23 beurten eenvoudig te winnen van Jaap Goudkamp. Adri Stolker kon niet imponeren tegen Katja Korver en kreeg in maar liefst 40 beurten op de broek.

BVL Nassau Tapijt 2 verliest met 7-0 van Aquit 4
In een wel heel spannende partij moest Dave uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de goed spelende Ruud van Wiggen die Dave in de 31 beurt de punten afsnoepte.

Kees Radings moest eveneens de punten aan zijn tegenstander laten in 27 beurten was Bram Hart Kees duidelijk de baas.Klaas Hendrik had een off-day en bakte er niet veel van in de 34 beurten die Klaas Henderik kreeg wist hij maar 13 caramboles te vergaren tegen Swen v/d Plank

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES