Hoeve Landzicht nr. 2 trouwlocatie van Nederland

dinsdag 28 januari 2020 15.31 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 28 januari 2020 17.51 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht
  • Foto: Angie Peralta 2019

Kasteel De Hooge Vuursche is voor het vierde jaar op rij de winnaar van de landelijke trouwlocatie van het jaar verkiezing. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties afgelopen maandag bekend. De landelijke locatie Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa heeft met haar Vintage Barn en het uitzicht over de weilanden de tweede plaats behaald. De derde plaats is dit jaar ingenomen door De Landgoederij in Bunnik.

TOPTROUWLOCATIES
Het is het negende jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land deelt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties plaats.

OPEN DAG HOEVE LANDZICHT
Tijdens de eerstvolgende trouwlocatie open dag op 1 februari van 11:00 – 16:00 verwelkomt Hoeve Landzicht circa toekomstige 100 bruidsparen.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES