Werk langs de rondwegen van Maarssenbroek

donderdag 13 februari 2020 09.24 uur | laatst gewijzigd: donderdag 13 februari 2020 09.26 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Vanaf maandag 17 februari t/m vrijdag 28 februari worden langs de rondwegen (Burgemeester Waverijnweg, Safariweg, Vogelweg en Floraweg) in Maarssenbroek bomen gekapt en gesnoeid. Op veel locaties worden tijdelijke verkeersmaatregelen aangebracht zoals wegversmallingen (18 locaties) en verkeersomleidingen (2 locaties).

Bij de wegversmallingen wordt 1 rijstrook afgesloten ondersteund met, wanneer nodig, verkeersregelaars. Het verkeer, de hulpdiensten en de bussen hebben hier weinig hinder van. Bij de bushalte Safariweg/Zebraspoor (busbaan) en bushalte Safariweg/Kamelenspoor (busbaan) wordt een tijdelijke halte geplaatst aan de overzijde van de weg. Hier wordt een verkeersregelaar ingezet om de busreizigers te begeleiden. Alle bushalten zijn en blijven bereikbaar voor publiek. Voor het verkeer, hulpdiensten en de bus is doorgang mogelijk.

Bij de wegomleidingen wordt de rijbaan, omdat hier minder passeerruimte is, geheel afgesloten. Het gaat om:

De Safariweg thv het politiebureau Bisonspoor aan de zijde van Antilopespoor op 26 februari tussen 7.00-16.00 uur. Voor de hulpdiensten is doorgang mogelijk in geval van nood, voor de bus wordt een omleiding ingesteld en vervalt de bushalte bij Antilopespoor.

En de Floraweg tussen de Burgemeester Waverijnweg en de wijkingang van Boomstede op 24 februari tussen 10.00-16.00 uur. Voor de hulpdiensten is doorgang mogelijk in geval van nood, voor de bus is ook doorgang mogelijk hier worden verkeersregelaars voor ingezet.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES