Grote verbouwing Albert Heijn Breukelen

donderdag 27 februari 2020 16.30 uur | laatst gewijzigd: donderdag 27 februari 2020 16.34 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht
Foto: REECLAME.NL

Albert Heijn aan de Markt 10 in Breukelen sluit vrijdag 6 maart om 19:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens omgebouwd naar het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn waarbij er meer aandacht is voor vers en ook zelfscankassa's worden geplaatst. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 18 maart om 11:00 uur. (Foto: Albert Heijn/Andries van der Ree)

De verbouwing van de supermarkt blijft binnen de bestaande muren. Supermarktmanager Maurice Orsel: “Door een slimme herinrichting wordt het binnenin veel ruimer. Daardoor kunnen we het versaanbod zoals groenten, fruit, brood, kaas en vleeswaren aanzienlijk uitbreiden.”

De supermarktmanager en zijn medewerkers willen de heropening graag met klanten vieren. Het wordt een gezellig feest met veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt. “Wij hopen iedereen te zien op woensdag 18 maart!”

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES