Marcel Klabbers is Pokerkampioen van Maarssen

maandag 09 maart 2020 11.58 uur | laatst gewijzigd: maandag 09 maart 2020 11.59 uur | auteur: ONK Poker

Op zaterdag 7 maart werd het Pokerkampioenschap van Maarssen georganiseerd bij Bar Bloemstede. Vanaf 19.00 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.30 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 74 pokerliefhebbers uit Maarssen en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het de Marcel Klabbers die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Maarssen mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde John Kombrik. Hij kwalificeert zich samen met Andre Kuijpers (3e), Jeroen Gerritsen (4e) en Henkjan van de Steeg voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Maarssen is hier te vinden.

De top 3 van Maarssen:

1. Marcel Klabbers 
2. John Kombrik 
3. Andre Kuijpers 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES