Gemeentelijke dienstverlening gaat gewoon door

vrijdag 13 maart 2020 15.41 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 13 maart 2020 14.47 uur | auteur: Gemeente Stichtse Vecht

De Rijksoverheid heeft donderdag 12 maart besloten tot nieuwe maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gemeente Stichtse Vecht: ' Uiteraard volgt gemeente Stichtse Vecht deze maatregelen. Voor onze dienstverlening heeft dat geen gevolgen. Die gaat gewoon door.' De maatregelen om corona te bestrijden hebben geen invloed op de afvalinzameling. Die gaat door volgens het gebruikelijke rooster. Ook de afvalscheidingstations blijven open. Markten blijven open.

Huwelijken en begrafenissen
Huwelijken en begrafenissen kunnen gewoon plaatsvinden, als het gaat om bijeenkomsten met minder dan 100 personen. Houd daarbij ook rekening met kwetsbare personen en ouderen.

Markt
De warenmarkten in Breukelen, Loenen aan de Vecht, Maarssenbroek en Maarssen-Dorp gaan gewoon door. 

Evenementen
In lijn met de afgekondigde maatregelen zijn alle evenementen met meer dan 100 bezoekers afgelast. Dat geldt voor alle bijeenkomsten in publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportzalen. De gemeente informeert de organisaties die een vergunning hebben gekregen voor een evenement in de periode tot en met 31 maart 2020.

Politieke vergaderingen
De politieke vergaderingen in Stichtse Vecht zijn tot en met maart afgelast. 

Binnen Stichtse Vecht staan ook enkele kleinere bijeenkomsten op stapel. Houd daarvoor de berichtgeving van de organisator in de gaten. Van NLdoet en de Landelijke Opschoondag is in ieder geval al bekend dat deze evenementen zijn afgelast.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES