Albert Heijn in Breukelen weer open

woensdag 18 maart 2020 15.57 uur | laatst gewijzigd: woensdag 18 maart 2020 16.03 uur | auteur: Persbericht Albert Heijn

Vandaag ging na een ingrijpende verbouwing de Albert Heijn in Breukelen weer open. De winkel heeft het allernieuwste winkelconcept en het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken zijn alle openingsactiviteiten afgelast. Ook roept supermarktmanager Maurice Orsel klanten op om in de vernieuwde winkel boodschappen te doen zoals zij dat normaal ook doen. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves.)

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor de gezondheid van klanten en van medewerkers. Albert Heijn doet daarom een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM.

Albert Heijn aan de Markt 10 in Breukelen is voortaan langer open, van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES