RTV Stichtse Vecht

Het digitale energieloket: voor vragen over zonnepanelen, subsidie en isolatie

Omdat het vanwege de coronamaatregelen overal anders gaat dan normaal, past ook Duurzame Vecht haar dienstverlening aan.

Het energieloket gaat digitaal, zodat energieambassadeurs bereikbaar blijven voor vragen over energiebesparing, zonnepanelen, subsidie of verduurzaming. Drie keer per week zitten onze energieambassadeurs achter het digitale loket. Je maakt zelf eenvoudig een afspraak via www.duurzamevecht.nl/energieloket.

Het mogen dan vreemde tijden zijn door de corona-crisis, we krijgen nog steeds veel vragen van inwoners over manieren om het huis te verduurzamen. Veel mensen zijn juist nu bezig met energiebesparende maatregelen. Daarom is het energieloket vanaf deze week digitaal geopend. Elke dinsdag, donderdag en zaterdag helpen energieambassadeurs de inwoners met hun vragen. Via de knop ‘energieloket’ op de website maak je meteen een afspraak voor een videogesprek of een telefoongesprek.

Dus wil je weten hoe je energie kunt besparen? Of wat de beste aanpak is voor betere isolatie? Of wil je tips welke subsidiemogelijkheden er zijn om je huis energiezuiniger te maken? Maak een afspraak via de site of stuur een bericht aan energieadvies@duurzamevecht.nl onder vermelding van ‘energieloket’.