Petitie: Kikkerfort moet open blijven

vrijdag 15 mei 2020 10.03 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 15 mei 2020 09.13 uur | auteur: Robbert Oelp

Het college van B&W gaat de toekomst van zwembad 't Kikkerfort in Breukelen uitvoerig bestuderen en heroverwegen. De gemeente heeft bij andere bestuurlijke processen al eerder aangegeven zich te richten op haar kerntaken. Naar aanleiding van een artikel in VARNws is door inwoners en bezoekers van het Breukelse zwembad op voorhand al een petitie gestart. (Archieffoto zwembad 't Kikkerfort).

De collega's van VARNws publiceerden deze week in haar huis-aan-huisblad het bericht dat het college van B&W het Breukelse zwembad onder de loep gaat nemen zoals vermeld in de vernieuwde Vastgoednota.

Op basis van het artikel in VARNws zijn inwoners van Stichtse Vecht (en daarbuiten) een petitie gestart: "Wij verzoeken de gemeente om dit keer eens te luisteren naar alle inwoners / bezoekers en werknemers van dit zwembad! Er komen ruim 180.000 bezoekers per jaar. Dit zorgt voor veel werkgelegenheid en voor ontspanning/herstel van meerdere doelgroepen!' De petitie is inmiddels al meer dan 750 keer ondertekend. 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES