Kennismaken met hockey kan tijdens de Tulpencursus bij MHV

woensdag 20 mei 2020 10.38 uur | laatst gewijzigd: woensdag 20 mei 2020 16.38 uur | auteur: MHV Maarssen
Foto: Ineke Schipstra

De Maarssense Hockeyvereniging (MHV) houdt zaterdag 13 juni een aangepaste vorm van de jaarlijkse DentiQ-Tulpencursus.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen in deze tijden van corona toch kennis maken met hockey en de gezellige vereniging. Inschrijven voor de cursus kan nog tot en met 5 juni. Deelname aan de Tulpencursus is gratis en verplicht tot niets.

MHV heeft alles op alles gezet om de Tulpencursus dit jaar door te laten gaan. Juist nu wil de vereniging gelegenheid bieden aan zoveel mogelijk kinderen om kennis te maken met de sport en de vereniging, waar sinds vorige week weer actief getraind wordt. Uiteraard met een aantal aanpassingen om de veiligheid te garanderen, maar hockey is een sport die zich daar bij uitstek voor leent. En dat laat de vereniging de jonge deelnemers aan de cursus graag zelf ervaren.

Kinderen die voor 1 oktober dit jaar 6 jaar oud zijn, zijn welkom om tijdens de cursus in een middag spelenderwijs de beginselen van het hockeyspel te leren. Maar vooral het plezier van de sport staat centraal tijdens de cursus, waarvoor kinderen zich alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes mogen aanmelden. Inschrijven kan nog tot en met 5 juni via www.mhvmaarssen.nl.

Samenwerking met Panasj Utrecht
De Tulpencursus wordt georganiseerd in samenwerking met Panasj Utrecht, die in de meivakantie al met succes hockey-clinics voor jeugd verzorgde op de club. Ook tijdens het Hemelvaartweekend organiseren zij weer clinics, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. De organisatie kijkt ernaar uit hun ervaring in te zetten voor de Tulpencursus!

Lid worden bij MHV – inschrijven voor 22 juni
Wie de smaak te pakken heeft, kan zich voor het nieuwe sportseizoen aanmelden als Benjamin bij MHV. Dit kan nog tot 22 juni, een week na de Tulpencursus, via www.mhvmaarssen.nl.

Ook plek voor oudere jeugd en volwassen
Voor oudere jeugd en volwassenen is ook nog plek bij de vereniging. Inschrijven kan via www.mhvmaarssen.nl.

Over MHV
De Maarssense Hockeyvereniging is met ruim 1500 leden één van grootste verenigingen van Stichtse Vecht. MHV is een familieclub met ambities, waar gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Naast de trainingen en wedstrijden organiseert de vereniging veel activiteiten voor haar leden.

De doorgang van de Tulpencursus is uiteraard onder voorbehoud van eventuele aanscherpingen van corona-maatregelen.

Informatiekader:
DentiQ Tulpencursus

Wanneer: 13 juni 2020 - 13:30 uur
Waar: MHV Maarssen - Oostwaard 32, Maarssen
Voor: Kinderen die op 1 oktober 2020 6 jaar oud zijn
Kosten: Deelname is gratis
Aanmelden: t/m 5 juni 2020 via www.mhvmaarssen.nl
(Benjamin) Lid worden: inschrijven tot 20 juni 2020 via www.mhvmaarssen.nl
Lid worden (volwassenen en oudere jeugd): inschrijven tot 5 juni 2020 via www.mhvmaarssen.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES