Slot Zuylen opent de deuren per 1 juni!

woensdag 27 mei 2020 11.05 uur | laatst gewijzigd: woensdag 27 mei 2020 12.10 uur | auteur: Slot Zuylen

Per 1 juni opent Slot Zuylen, met inachtneming van de RIVM maatregelen, de deuren voor bezoekers.Slot Zuylen kijkt ernaar uit om per 1 juni weer bezoekers te mogen ontvangen. Uiteraard doen we dit met inachtneming van de veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers. We bieden een bijzondere audiotour waarmee u zelf het Slot kunt verkennen. Daarnaast kunt u een wandeling maken door onze tuinen met een goedgevulde picknickmand. Ons terrein biedt voldoende ruimte om op ruime afstand van elkaar te genieten van een dagje uit in eigen land.

Rondleiding met een audiotour
Met de audiotour wordt u meegenomen door de authentieke kamers van Slot Zuylen. De inrichting bestaat vrijwel geheel uit originele meubelstukken, schilderijen en gebruiksvoorwerpen. Het lijkt wel of de kamers zo door de bewoners zijn achtergelaten. Ontdek meer over het Slot, haar bewoners en de diverse pronkstukken die te bewonderen zijn. De gids vertelt u aan de hand van de audiotour alle unieke verhalen. Wij vragen u om de rondleiding vooraf online te reserveren via onze website. Dit kan vanaf donderdag 28 mei.

Picknicken in de tuinen
Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te garanderen bieden we, naast beperkte plekken in het Koetshuis, goedgevulde picknickmanden aan. Ga met een goedgevulde picknickmand op pad en geniet in onze tuinen van een heerlijke lunch. Voor slechts 14 euro per persoon proef je lekkernijen uit onze eigen moestuin. De picknickmand kunt u vooraf reserveren bij uw bezoek aan het Slot via onze website vanaf 28 mei.

Openingsactie 1 juni
Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding in Nederland. Wij kijken bij Slot Zuylen terug op deze roerige periode uit de geschiedenis met het thema Barones in Oorlogstijd. In augustus starten wij met deze themarondleiding. Bent u al nieuwsgierig? Op 1 juni bieden wij speciaal voor onze eerste bezoekers het themamagazine 'Barones in Oorlogstijd' gratis aan bij uw bezoek aan het Slot.

Praktische informatie voor uw bezoek
In verband met de coronacrisis biedt Slot Zuylen per 1 juni 2020 een aangepast bezoek aan. We werken met een maximale capaciteit en tijdslots om de afstand tussen bezoekers te garanderen. Uiteraard werken we volgens de RIVM richtlijnen.

Slot Zuylen is op maandag 1 juni geopend van 12.00 tot 16.00 uur en daaropvolgend elke donderdag t/m zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Rondleidingen zijn mogelijk tussen 11.00 en 14.00 uur.
Bezoek aan het Slot kan uitsluitend met een online reservering.
U kunt voor maximaal 2 personen reserveren binnen 1 tijdslot, met uitzondering van gezinnen.
U kunt reserveren voor een rondleiding met toegang tot het hele terrein of alleen voor toegang tot de tuin en het museumcafe.
U kunt reserveren vanaf donderdag 28 mei.

We bieden een audiotour aan waarbij u zelf de izi.TRAVEL app vooraf kunt downloaden op uw telefoon. Instructies voor de audiotour ontvangt u bij de online reservering. Neem uw eigen smartphone en oortjes mee naar het Slot.
Wij nemen maatregelen om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen, deze kunt u hier lezen.
Wij vragen onze bezoekers om rekening te houden met maatregelen. Neem deze zorgvuldig door voor uw bezoek. Deze kunt u hier raadplegen.
U kunt vooraf een picknickmand reserveren bij ons Koetshuis, zo kunt u na de rondleiding in de buitenlucht op ons terrein genieten van een (veilige) lunch. Lees hier meer.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES