Regionaal Historisch Centrum heropent deuren op afspraak

zaterdag 30 mei 2020 09.23 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 30 mei 2020 10.52 uur | auteur: Robbert Oelp

Vanaf 2 juni kunnen inwoners en geïnteresseerden op afspraak weer bij het Regionaal Historisch Centrum op bezoek. De bijzondere tentoonstelling 'Oorlog in de Provincie - de Utrechtse 50 foto's - is er te zien. Er worden maatregelen getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht ter illustratie)

Studiezaal Breukelen geopend
De studiezaal in Breukelen is vanaf 2 juni op afspraak weer open (op dinsdag, woensdag en donderdag). Een afspraak maken is vooraf nodig.  Natuurlijk blijft online onderzoek ook mogelijk waarbijvia chat, e-mail en telefoon wordt ondersteund. V

Tentoonstelling Oorlog in de provincie – de Utrechtse 50 foto’s
Regionaal Historisch Centrum: 'Tot 27 juni kunt u de tentoonstelling op afspraak bezoeken (dinsdag tot en met zaterdag). De tentoonstelling maakt onderdeel uit van het landelijke project 75 Jaar Vrijheid de Tweede Wereldoorlog in 100 foto’s. De tentoonstelling leverde de afgelopen periode nieuwe verhalen op. Zo werd iemand op één van de foto’s herkend, en werd een unieke vondst gedaan die direct gelinkt kan worden aan een foto uit de tentoonstelling.' Voor een bezoek is reserveren via de webiste van het Regionaal Historisch Centrum noodzakelijk.  

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES