Fotowedstrijd 2020: Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie

woensdag 03 juni 2020 10.25 uur | laatst gewijzigd: woensdag 03 juni 2020 11.37 uur | auteur: Stichting oude Hollandse waterlienie
  • Foto: C-BOERS-

Na een relatieve stille periode, wat begrijpelijk is vanwege de Corona crisis, komen de eerste foto’s voor de fotowedstrijd van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie via de e-mail binnen.

Ieder jaar organiseert onze stichting een fotowedstrijd. Dit jaar is het thema ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’. De opdracht is om een gebouw of monument dat in verband staat met de Oude Hollandse Waterlinie en dat binnen dit gebied valt op de gevoelige plaat vast te leggen. Hiertoe is iedereen uitgenodigd, amateur of professioneel, iedereen is welkom. Het gaat ons om de creativiteit en de kwaliteit van de foto.

Inmiddels hebben wij al heel wat foto’s van het Muiderslot binnengekregen maar ook drie prachtige foto’s van de stenen wallen van vesting Naarden.

U heeft nog tot (woensdag) 30 september 2020 de tijd om maximaal drie foto’s in te sturen. Dit kan via: contact@ohwl.nl

Na deze datum zal een onafhankelijke jury zich buigen over alle ingezonden foto’s. Uiterlijk (donderdag) 15 oktober 2020 zullen de winnaars (en alle andere deelnemers) via de mail op de hoogte worden gebracht van de uitslag.

De winnaar ontvangt een bedrag van € 150,-, de nummer twee van € 100,- en de nummer drie van € 50,-.

Kijk voor meer informatie op onze website:
oudehollandsewaterlinie.nl/activiteiten/fotowedstrijd/

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES