In juli en augustus weer Marktconcerten in Breukelen

donderdag 18 juni 2020 10.29 uur | laatst gewijzigd: donderdag 18 juni 2020 11.31 uur | auteur: Cathie Schrier

Ook dit jaar komen er op de vrijdagen van juli en augustus weer orgelconcerten in de Pieterskerk, van 12.45 uur tot omstreeks 13.15.

Excellente musici zullen het orgel op zijn best laten klinken, met programma's die passen bij het orgel en de tijd van het jaar. Voor elk concert liggen geprinte programma-blaadjes klaar in de kerk. De toegang is vrij, maar een bijdrage in de kosten is zeer gewenst.

Dit jaar moeten we, meer dan in andere jaren, op onze gezondheid en die van onze medemensen letten. Dat betekent: anderhalve meter bij elkaar vandaan blijven, bij aankomst handgel gebruiken en de aangewezen plaatsen benutten. Er is ruimte genoeg in de Pieterskerk, maar als u zeker van wilt zijn van een plaats, kunt u zich het beste van te voren opgeven (mail: adcs@xs4all.nl of bel: 0346 262157)

We hopen u voor elk concert wat te vertellen over de organist van de week en zijn of haar programma, in de pers of via de site. adcs.home.xs4all.nl/muziek/markt.html

Waarschijnlijk zal de kerk na het concert nog open kunnen blijven voor bezichtiging. Het orgel, gemaakt door Bätz, is het waard gehoord te worden; de organisten, meesters in hun vak, eveneens. Kom en beleef een feestelijk halfuur!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES