Grand prix Jeugd- en Schooldammen "welpen en pupillen"

vrijdag 19 juni 2020 10.43 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 19 juni 2020 11.48 uur | auteur: Lucien Farzan

Om in deze corona tijdperk met veel tijd die binnen wordt doorgebracht, bieden wij vanuit de KNDB schooldammers (basisschoolleerlingen) de mogelijkheid om via Lidraughts.org online te dammen.

In de komende periode (zomervakantie) tot eind augustus is er via Lidraughts voor welpen en pupillen een wekelijks online toernooi. Van maandag 22 juni (welpen) en woensdag 24 juni (pupillen) tot eind augustus dammen in een “Grand Prix” vorm, dus 10 weken (vrij) dammen via Lidraughts.org.

Om mee te kunnen spelen heb je een account nodig, dus moet je als speler op Lidraughts zijn aangemeld. Als je een account hebt aangemaakt kun je inloggen en je aanmelden voor het toernooi. Handleiding om een account te maken en je aan te melden is op de KNDB / schooldammen site te vinden. Iedereen die zijn gebruikersnaam en echte naam bekendmaakt bij mij Lucien Farzan, mailadres schooldammen@kndb.nl of Michel Stempher mailadres jeugdzaken@kndb.nl, krijgt het toernooi wachtwoord gemaild waarmee deelname mogelijk is.

Elke maandag vanaf 22 juni tot en met 24 augustus van 15.30 - 17:00 voor welpen. Groep 1 tot en met 6.
Elke woensdag vanaf 24 juni tot en met 26 augustus 15.30 - 17.00 uur voor pupillen. Tot en met groep 8.

Iedereen die deelneemt, ontvangt punten per keer dat hij/zij meedoet.

Per toernooi zijn de volgende punten te winnen:
1e: 10 punten
2e: 8 punten
3e: 6 punten
4e: 4 punten
5e: 2 punten
Overige deelnemers 1 punt per gespeeld toernooi.

Alle tien toernooien per groep vormt een Grand Prix. Per toernooi komt een eindrangschikking op basis van de beste zes behaalde resultaten. De 1e drie met de meeste punten aan het einde winnen een (beker) prijs. Sportieve groet en veel plezier, Lucien Farzan Bestuurslid Schooldammen KNDB

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES