Regionieuws: Op eendagsvakantie met de Beleefkaart

zondag 26 juli 2020 10.47 uur | laatst gewijzigd: zondag 26 juli 2020 11.55 uur | auteur: Utrechts Landschap

Deze zomervakantie zullen meer mensen er dichtbij huis op uit trekken. Utrechts Landschap merkt dat veel mensen op zoek zijn naar leuke routes in de natuur. Dit is terug te zien in een verdubbeling van het aantal gezochte wandelroutes op de website. Daarom geeft Utrechts Landschap nu de Beleefkaart cadeau.

Hierop zijn volop tips te vinden voor een leuke eendagsvakantie. Utrechters kunnen de Beleefkaart aanvragen via utrechtslandschap.nl/ eendagsvakantie.

De Beleefkaart is erg handig bij het plannen van een dagje weg. De kaart staat vol met wandel- en fietsmogelijkheden. Kom je onverhoopt ergens op een plek waar het erg druk is dan vind je op de kaart in een oogopslag alternatieven in de buurt om naar uit te wijken. Ga lekker op pad en ontdek hoeveel er te zien en te beleven is.

Over Utrechts Landschap
Utrechts Landschap beschermt natuur en monumentaal erfgoed in provincie Utrecht. Er is dicht bij huis zoveel moois te vinden: weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden, vogelrijke uiterwaarden en draaiende molens. Dat mag niet verdwijnen!

Sinds 1927 kopen we natuur en erfgoed aan om het te behouden voor toekomstige generaties. We beheren het en stellen het open voor publiek. Inmiddels hebben we ruim 5.500 hectare natuur, buitenplaatsen, 23 molens, Kasteel Loenersloot en Steenfabriek Bosscherwaarden veilig- en opengesteld. Het werk van Utrechts Landschap is mogelijk dankzij de steun van 27.500 donateurs (Beschermers), 745 vrijwilligers en 63 bedrijfsvrienden.

Wilt u meedoen of meegenieten? Kijk op utrechtslandschap.nl.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES