Regionieuws: Caramba-vierdaagse op Fort aan de Klop

maandag 27 juli 2020 16.25 uur | laatst gewijzigd: maandag 27 juli 2020 17.32 uur | auteur: Fort aan de Klop

Grote zomerfestivals gaan dit jaar aan onze neus voorbij. Joris Linssen & Caramba en Fort aan de Klop vinden dit jammer en organiseren hun eigen minifestival met 8 voorstellingen van de Caramba-corona-show.

4 dagen, 8 shows
Van 15 t/m 18 augustus is de Caramba-corona-show vier dagen achter elkaar, twee keer per dag te beleven in de grote loods op Fort aan de Klop. Acht vrolijke theaterconcerten vol nieuwe liedjes, anekdotes en natuurlijk de bekende Caramba-hits.

Typische festivalsfeer, coronaproof
Ondanks de maatregelen tegen de verspreiding tegen het coronavirus hangt er op Fort aan de Klop de ontspannen, festivalachtige sfeer waar deze horecalocatie om bekend staat.
Dat is precies de reden dat Joris Linssen & Caramba deze plek kiezen voor een serie vrolijke optredens. Intieme optredens ook, want door de maatregelen is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar per show. 

Eten en drinken op ruim terraseiland
Maak er een compleet uitje van en schuif vóór of na de show aan op het ruime terraseiland (300 zitplaatsen) voor een hapje en drankje.
Je kunt op Fort aan de Klop alleen contactloos of met PIN betalen.

Data, tijden, tickets 
Van zaterdag 15 t/m dinsdag 18 augustus zijn er dagelijks shows om 17:00 en 19:30 uur.
Tickets kosten € 10,- per stuk (exclusief € 0,79 servicekosten) en zijn online te bestellen: https://www.jorislinssen.nl/ index.php/agenda/2- uncategorised/23-kaartjes- fort-aan-de-klop-2020

Over Joris Linssen & Caramba
Joris Linssen & Caramba is de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen. Drie maanden per jaar toert de groep met een theaterconcert langs de schouwburgen.
De rest van het jaar spelen ze op festivals, in kroegen en op bijzondere locaties. Caramba staat bekend om de puurheid, het aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen.
De band is opgericht in 1999, bracht 8 cd's, 2 dvd's en een lp uit en bestaat uit Joris Linssen - zang/teksten, Djem van Dijk - zang/percussie, Marcel van der Schot - accordeon/piano/zang, Kees van den Hoogen - gitaar/zang en Erik van Loo - contrabas/zang.

Over Fort aan de Klop
Het in 1850 gebouwde Fort aan de Klop behoort tot de oudste verdedigingswerken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
Na een grote renovatie werd horecalocatie Fort aan de Klop in 2007 geopend voor het publiek. Ook nu, in de anderhalvemetersamenleving, is het een inspirerende en gastvrije plek om een terrasje te pakken, te vergaderen, een feestje te vieren, te trouwen of een vakantiewoning te huren. Het terraseiland is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES