26 september 2020: Burendag Coronaproof in Breukelen Noord

donderdag 30 juli 2020 11.50 uur | laatst gewijzigd: donderdag 30 juli 2020 12.55 uur | auteur: Wijkcentrum Breukelen Noord

Wijkcentrum Over-Noord en Wijkcommissie Breukelen Noord hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk op 26 september 2020 van 11.00 tot 14.00 uur Burendag te vieren met een coronaproof programma.

Wij willen de bewoners van Breukelen Noord kennis laten maken met de bedrijven/bedrijfjes in de wijk Breukelen Noord. Via een speurtocht/vossen-jacht gaan we een wandelroute in de wijk uitzetten waarbij wijkbewoners hun bedrijven/bedrijfjes kunnen promoten door bijvoorbeeld het geven van een workshop of presentatie.

Daarnaast is er ook volop ruimte voor particuliere initiatieven zoals het verkopen van tweedehands spullen, zelfgemaakte appeltaart, een miniconcert, etc. en dat gewoon bij u voor de deur.
Wilt u uw bedrijf promoten? Wilt u een particuliere activiteit houden bij uw voordeur? Meld u dan uiterlijk 10 augustus 2020 aan door een mail te sturen aan burendag@wijkbreukelennoord.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en beschrijf uw bedrijfspromotie of te houden activiteit.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Hartelijke Burengroet
Marcel Rademaker, Beheerstichting OverNoord
Jan Kerker, Wijkcommissie Breukelen Noord

Foto: archief RTV Stichtse Vecht

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES