Augustus activiteiten in Breukelen Noord

donderdag 30 juli 2020 12.03 uur | laatst gewijzigd: donderdag 30 juli 2020 13.12 uur | auteur: Wijkcentrum Breukelen Noord

In augustus zijn er diverse activiteiten in Wijkcentrum Breukelen Noord

8 augustus: Klaverjassen
Zaterdagmiddag 8 augustus is er klaverjassen in Wijkcentrum Over-Noord (geen koppel klaverjassen)
Er wordt op zijn "Amsterdams" gespeeld. Deelname voor minimum tevens maximum 12 kaarters.
Zaal open vanaf 13.00 uur. kosten p.p. € 3,00 incl. koffie/thee en een versnapering.

Aanmelden uitsluitend schriftelijk per e-mail naar: ahasdonck@ziggo.nl
Opgeven kan tot donderdag 6 augustus 12.00 uur. Daarna wordt er gekeken of er wel/niet gekaart kan worden.
RIVM voorschriften blijven van kracht.

20 augustus: Repair café
Repaircafé Over-Noord start na de coronastop zijn diensten weer op. Ditmaal geen zomerstop, het Repaircafé start weer op 16 juli a.s., daarna op 20 augustus van 09.00 tot 11.00 u in Wijkcentrum Over-Noord. Om de coronaregelgeving na te leven, vragen wij u uiterlijk 2 dagen voor het Repaircafé een mailtje te sturen naar repaircafebreukelen@gmail.com en hierin aan te geven wat u wilt (laten) repareren. Dan krijgt u voor deze reparatie een tijdstip tussen 09.00 en 11.00 u toegewezen. Op deze wijze kunnen wij de coronaregelgeving naleven voor uw en onze veiligheid.

28 augustus: Schuif-es-aan
Op 28 augustus halen we het vakantie gevoel naar het Wijkcentrum. Tiny en Vincent gaan de deelnemers verwennen met een GRIEKSE maaltijd. Zoals gebruikelijk zorgen de koks dat er drie gangen op tafel komen.

De kosten voor deelname bedragen € 10,00 p.p incl een welkomstdrankje en ter afsluiting van de maaltijd een kopje koffie of thee met iets lekkers.
Na half zes verwelkomen wij u graag met een drankje, waarna we om zes uur het voorgerecht serveren.
Natuurlijk houden wij ons aan de RIVM regels en vragen U o.a. uw handen te desinfecteren met de gel welke bij de ingang aanwezig is, de 1,5 m afstand in acht te nemen en met gepast geld te betalen.

Bent U alleenstaand en wilt U het Griekse vakantie gevoel ervaren, dan kunt U zich zaterdag 1 augustus vanaf 9.00 uur aanmelden door te mailen naar overnoord@gmail.com of door het antwoordapparaat in te spreken tel nr. 751840.

Heeft u zich aangemeld maar voelt U zich niet lekker, heeft U klachten als hoesten, koorts etc, blijf dan thuis maar laat het ons wel even weten.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES