Lokaal Liberaal stelt vragen over coronastraat

woensdag 05 augustus 2020 12.06 uur | laatst gewijzigd: woensdag 05 augustus 2020 14.46 uur | auteur: Robbert Oelp

Op de website van VARNWS verscheen begin van deze week een artikel dat er in Stichtse Vecht geen coronastraat komt. Op basis van de berichtgeving heeft Lokaal Liberaal daarover vragen gesteld.

VARNWS meldde begin deze week dat er in Stichtse Vecht geen coronastraat komt. Volgens de gemeente voldeden de locaties niet aan de gestelde eisen aldus het artikel op VARNWS.

Lokaal Liberaal wil daar meer duidelijkheid over en wil weten wat de eisen van de GGDrU zijn, welke locaties zijn onderzocht en of de gemeente per locatie de eisen kan weergeven waaraan niet werd voldaan. 

Inwoners van Stichtse Vecht die naar aanleiding van klachten willen gebruik maken van de mogelijkheden voor testen moeten daarvoor naar Houten of Utrecht. Lokaal Liberaal: 'Vooral de oudere en niet mobiele inwoners benaderen ons met vragen hierover.'

Inwoners met klachten die passen bij het coronavirus - zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk – worden verzocht zich te laten testen op het coronavirus. Zij kunnen voor het maken van een afspraak contact zoeken met 0800-1202.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES