Ben jij toe aan een interessante voorzittersfunctie ?

maandag 16 november 2020 14.17 uur | laatst gewijzigd: maandag 16 november 2020 14.18 uur | auteur: Corry Flantua

Wie durft het aan om ons team te komen versterken als voorzitter

Wij zijn actief in de dementieketens binnen onze regio, organiseren, samen met vrijwilligers, de vijf Alzheimer Cafés in de plaatsen Abcoude, Vinkeveen, Breukelen, Maarssen en Woerden en tevens organiseren we verschillende activiteiten rondom Samen dementievriendelijk en Wereld Alzheimer Dag, een jaarlijks evenement op en rondom 21 september.

Wat wij zoeken is een innovatieve man of vrouw die beschikt over uitgebreide netwerken in de zorg voor ouderen.

Heb je hart voor mensen met dementie en wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers dan is deze functie misschien wel geschikt voor jou!  

Als één van de 48 regionale afdelingen, Westelijk Utrecht van Alzheimer Nederland houden wij ons voornamelijk als bestuur bezig met voorlichting en belangenbehartiging.

Als voorzitter word je omringd door een team van bestuursleden die zich, vanuit de eigen kwaliteit en ervaring, inzetten voor de afdeling in de functies van secretaris, voorlichter, belangenbehartiger, penningmeester en pr en communicatie.

Als voorzitter ben je de belangenbehartiger van Alzheimer Nederland in de regio Westelijk Utrecht, ben je onafhankelijk en heb je een signaalfunctie naar het landelijk bureau van Alzheimer Nederland.

Samen met het bestuur stel je jaarlijks het activiteitenplan en de begroting van de afdeling op en dit gebruik je als leidraad voor de planning van de activiteiten.

Je draagt de standpunten van Alzheimer Nederland actief uit en brengt de belangen van mensen met dementie en mantelzorgers breed onder de aandacht van beleidsmakers en inwoners van de gemeenten in de regio Westelijk Utrecht.  

Via deze link vind je een uitgebreide beschrijving van de vacature https://bit.ly/3lmbFYQ

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de huidige voorzitter:


Peter van der Meer,
voorzitter afdeling Westelijk Utrecht

mail: p.vandermeer@alzheimervrijwilligers.nl
mobiel: 06-53577234


Onze afdeling is ook te vinden op Facebook https://bit.ly/2wqZxkl
en Twitter https://twitter.com/Alzheimerwuwest

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES