Campagne: 'Hou vol - zo houden we corona onder controle' van start

zondag 13 september 2020 14.11 uur | laatst gewijzigd: zondag 13 september 2020 15.13 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Vanaf maandag 14 september start in Stichtse Vecht de regionale publiekscampagne ‘Hou vol – zo houden we corona onder controle’. De campagne is een initiatief van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) en wordt door hen betaald. Je kunt deze campagne in alle 26 gemeenten van de provincie Utrecht tegenkomen.

Positieve reminder
Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen nemen de besmettingen in onze regio weer toe. Daarom wijzen de veiligheidsregio en de gemeenten extra op de coronamaatregelen. Met deze campagne willen ze de 1,3 miljoen inwoners en bezoekers oproepen om de coronamaatregelen goed na te blijven leven. De VRU-campagne draagt daar op een positieve manier aan bij. Een hart onder de riem: ‘Hou vol, zo houden we corona onder controle’.

De basisregels onveranderd
We zien op veel plekken in Stichtse Vecht dat de coronaregels nog goed in het geheugen zitten. Voor de zekerheid een opfrisser:

- Houd 1,5 meter afstand
- Blijf thuis bij klachten en laat je testen
- Blijf weg van drukke plekken
- Was vaak je handen
- Werk zoveel mogelijk thuis

Waar te zien?
De campagne is in Stichtse Vecht te zien vanaf aanstaande maandag tot eind september 2020. Er worden borden geplaatst in de verschillende kernen van Stichtse Vecht. 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES