Volle agenda raadsvergadering 29 september - Live te volgen bij RTV Stichtse Vecht

donderdag 24 september 2020 11.21 uur | laatst gewijzigd: donderdag 24 september 2020 13.08 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Dinsdag 29 september vergadert de gemeenteraad van Stichtse Vecht. Er wordt net zoals voor het reces digitaal vergaderd. Gezien de digitale vergadering en de omvang van de raad, wordt verwacht dat de vergadering over twee avonden wordt verdeeld. De raadsvergadering is live te volgen via de kanalen van RTV Stichtse Vecht.

Naast hamerstukken, het afscheid nemen van voormalig griffier Jelle Hekman en de installatie van een nieuw commissielid, staan er interessante bespreekstukken op de agenda. 

Zo zal de raad een besluit nemen over de onderwijsvoorziening in Zuilense Vecht. Ook het Bestemmingsplan Harmonieplein Kindcentrum wordt aan de raad ter besluitvorming aangeboden. Net als het ontwerp regionale energiestrategie, de opgave duurzame elektriciteit Stichtse Vecht en het beleidsplan openbare verlichting.

De fractie van de PvdA dient samen met GroenLinks, Maarssen 2000, Het Vechtse Verbond en het CDA de motie afschaffen verhuurdersheffing in. Het CDA dient - ondersteunt door Maarssen 2000, Streekbelangen en Het Vechtse Verbond een motie in met betrekking tot het onderwerp sport. De partijen willen dat er een jaarlijkse sportverkiezing komt in Stichtse Vecht.

Rondom de Raad zendt de raadsvergadering dinsdag 29 september - en naar verwachting ook op woensdag 30 september - vanaf circa 19.15 live uit op de kanalen van RTV Stichtse Vecht.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES