Kennismaken met Hiphop Lyrical bij dansschool X-clusive Dance & Sports

vrijdag 25 september 2020 11.00 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 25 september 2020 12.07 uur | auteur: Jessica

Dansschool X-clusive Dance & Sports uit Maarssen organiseert een super leuke hiphop dansworkshop. Een workshopreeks van 8 lessen voor maar €25-.

Deze dansworkshop is speciaal om kennis te maken met deze coole dansstijl. De workshop start 29 oktober om 16.00 en eindigt op 17 december. Iedereen vanaf 10 jaar kan zich inschrijven via info@x-clusivedance.nl

Hiphop Lyrical is één van de vele verschillende variaties van Hiphop. Je gebruikt de stoere bewegingen vanuit de Hiphop en de tekst en de sfeer van het nummer waarop je danst en dat combineer je samen en zo vertel je als het ware het verhaal van het nummer waarop je danst.

De les begint altijd met een warming-up om alle spieren goed los te maken. Daarna gaan we verder met een klein blokje spiertraining. Wat in de Hiphop stijl heel erg belangrijk is, is eigenheid, je eigen stijl ontwikkelen en ontdekken. Via opdrachten zullen we dus ook hiermee aan de slag gaan.

In het laatste deel van de les gaan we werken aan een gave Hiphop lyrical choreografie. We sluiten de les af met een cooling down. Lijkt jou dit ook helemaal geweldig, maak dan nu gebruik van deze leuke kennismakingsactie en schrijf je snel in! Voor meer informatie mail naar info@x-clusivedance.nl of kijk op www.x-clusivedance.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES