Geen uitpubliek seniorenwedstrijden bij VV Maarssen - coronaregels aangescherpt

maandag 28 september 2020 07.45 uur | laatst gewijzigd: maandag 28 september 2020 08.51 uur | auteur: Robbert Oelp

VV Maarssen op haar website: 'Nu Nederland in een tweede coronagolf terecht is gekomen, worden de maatregelen op specifieke punten verder aangescherpt. Ook op sporkpark Daalseweide. In de bestuursvergadering van VV Maarssen d.d. 24 september jl. zijn op ons coronaprotocol vastgesteld, die ingegaan zijn op zaterdag 26 september.'

De afgelopen weekend aangescherpte maatregelen in verband met corona zijn:

1. Op het sportpark is er overal eenrichtingsverkeer. Het is voor alle bezoekers en gebruikers verplicht deze regel te volgen.

2. Tot nader order wordt er geen uitpubliek toegelaten bij seniorenwedstrijden. Bezoekende clubs wordt dringend verzocht geen publiek mee te nemen.

3. Stoelen in de kantine bezet? Dan kunt u niet de kantine in. We laten pas weer mensen toe als er weer plek is om te gaan zitten. 

4. Ook op terras moeten alle mensen zitten op de beschikbare stoelen. Als er geen stoelen meer zijn, kunt u uitwijken naar de tribune.

5. In de kantine is het verplicht om een consumptie te nuttigen. De kantine is in coronatijd geen wachtruimte of ontmoetingsplek voor teams.

6. We adviseren bezoekers om vooraf het weerbericht te checken en eventueel een paraplu en/of regenkleding mee te nemen. Bij regen kan er in de kantine niet geschuild worden.  

VV Maarssen: 'Wij verzoeken al onze leden en overige bezoekers om deze aangescherpte regels op te volgen en ter harte te nemen. We hanteren voor alle bezoekers de anderhalve-meter-regel. Wie zich daar niet comfortabel bij voelt, wordt verzocht ons Sportpark niet te betreden.'

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES