Groot feest op de Samenwerkschool in Nigtevecht

zaterdag 10 oktober 2020 11.21 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 10 oktober 2020 12.25 uur | auteur: Samenwerkschool Nigtevecht

Het was vrijdag 9 oktober groot feest voor alle kinderen in Nigtevecht. Ze vierden samen dat de samenwerkschool 5 jaar bestaat. Het eerste lustrum is een feit.

De dag werd geopend door enkele professoren die een raket lanceerden op het schoolplein. Ze hadden erg hun best gedaan de raket zo hoog mogelijk te lanceren maar ze konden gedurende de dag toch nog een hoop van de kinderen leren. Er werd volop geëxperimenteerd en allerlei proefjes gedaan.

Alle kinderen bouwden samen aan een actie reactie baan, die de verbinding tussen beide scholen en de kinderen symboliseerde. Als afsluiting kwam Mad science een voorstelling geven met als thema: ‘ wetenschappers en onderzoekers’

Er werd ook nog een aandacht besteed aan de eerste leerlingen van de school, Jinte en Roosmarijn.  Zij begonnen als 4 jarige hun carrière in het nieuwe gebouw.

De kinderen hebben samen gevierd, samen proefjes gedaan, gebouwd aan een kettingreactie en taart gegeten. Het was een hele mooie dag en een waardevolle herinnering!

 

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES