Opblaasbare jacuzzi van VriendenLoterij voor Ferre uit Breukelen

vrijdag 16 oktober 2020 09.18 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 16 oktober 2020 10.23 uur | auteur: VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ferre uit Breukelen. Omdat Ferre vanwege corona niet naar het zwembad kan gaan en zijn zwembadpret mist, deed Stichting Zeldzame Ziekten Fonds voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Hiermee gaat een bijzondere wens in vervulling: Ferre en zijn familie krijgen een opblaasbare jacuzzi voor in de tuin!

Danielle Nicodem van Stichting Zeldzame Ziekten Fonds: "Ferre heeft het syndroom van Apert en is rolstoelgebonden. De afgelopen jaren heeft hij met veel voorzichtigheid en geduld speciale therapie gevolgd in het warme water van het zwembad. Inmiddels kan Ferre zich -dankzij de therapie- zelfstandig verplaatsen in het zwembad. Dit maakt zijn ouders enorm trots. Vanwege corona heeft Ferre zijn zwembadpret nu al een tijd moeten missen. Het zou voor Ferre, maar ook voor zijn broer Daan en ouders heel fijn zijn als zij een jacuzzi met warm water in hun eigen tuin krijgen, zodat Ferre hier lekker warm in kan zitten en bewegen. Dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij wordt deze droom nu werkelijkheid, fantastisch!".

Ferre kan zelf niet praten, maar genoot zichtbaar van de grote verrassing. Ook zijn broer Daan en moeder Saskia reageerden enthousiast.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES