Gemeente zoekt stembureauleden voor Tweede Kamerverkiezingen

vrijdag 30 oktober 2020 07.49 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 30 oktober 2020 07.53 uur | auteur: Robbert Oelp

Op 17 maart 2021 zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer. Gemeente Stichtse Vecht; 'Voor de bezetting van de stembureaus zijn wij op zoek naar enthousiaste leden. Lijkt het je leuk om te helpen? Naast stembureauleden, zoeken we ook gastvrouwen of gastheren.'

Extra maatregelen
Ondanks de uitbraak van het coronavirus gaan de verkiezingen door. Wij doen er alles aan om nieuwe besmettingen te voorkomen. Daarom nemen we extra maatregelen. Zo willen we bij ieder stembureau ook een gastvrouw of gastheer inzetten, die ervoor zorgen dat de extra maatregelen goed worden opgevolgd.

Helpen op het stembureau
De stembureauleden werken in 2 ploegen van 7.00 tot 14.00 uur of van 14.00 tot 21.00 uur. Na 21.00 uur komt de vroege ploeg terug om mee te tellen. Als je op een stembureau wilt helpen ontvang je hiervoor een vergoeding.

Interesse om te helpen?
Gemeente Stichtse Vecht: 'Met jouw medewerking is het mogelijk om de genoemde verkiezingen met succes te laten verlopen. Wil je je aanmelden, of ben je nog op zoek naar meer informatie? Lees dan meer over het helpen bij een stembureau.' Voor de informatie op de gemeentelijke website KLIK HIER.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES