(pannen)KOEK & ZOPIE aan de Maarsseveense Plassen

zondag 08 november 2020 11.43 uur | laatst gewijzigd: zondag 08 november 2020 11.46 uur | auteur: Justin de Weger

Toen ze op donderdag 15 oktober opnieuw hun deuren moesten sluiten van hun pannenkoeken restaurant besloten de eigenaren het roer om te gooien. Het hekwerk aan de voorzijde van het pand werd eruit gehaald om ruimte te creëren voor de (pannen)KOEK & ZOPIE hut.

Aangezien het strandbad gedurende de herfst en winter gesloten is, is De Pannekoekenbakker de enige plek om een sanitaire stop te maken als je de Maarsseveense Plassen bezoekt.

Voor wandelaars, fietsers en overige dagjesmensen in het recreatiegebied is de winterhut zeer toegankelijk. In het weekend kun je bij droog weer terecht voor onder andere crêpes, eigengemaakte erwtensoep, apfelstrudel, diverse soorten koffies en glühwein.

De eigenaren brengen met hun (pannen)KOEK & ZOPIE hut het wintersport gevoel naar de Maarsseveense Plassen. De warme en gezellige uitstraling, mede dankzij het kampvuur en de vele lichtjes, zorgt in de weekenden voor een ideale plek om een frisse neus te halen en de benen te strekken.

De Pannekoekenbakker Maarsseveense Plassen is geopend van woensdag tot en met zondag voor afhaal pannenkoeken via de drive-thru die ze gemaakt hebben. Je kunt zeer gemakkelijk online bestellen waarna de pannenkoeken voor je gebakken worden terwijl je wacht op Kiss & Ride op de parkeerplaats. www.pannekoekenbakker.nl/maarssen.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES