Studenten(21) starten babykledinglijn om kinderarmoede in Nederland te stoppen.

vrijdag 04 december 2020 15.13 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 04 december 2020 15.16 uur | auteur: Linda Hennipman

De twee studenten zijn hun bedrijf gestart na de ontdekking dat er meer dan 260.000 kinderen in Nederland in armoede leven. Niet op vakantie kunnen, geen groot verjaardagscadeau en terwijl de rest op schooluitje gaat thuis moeten blijven.

Armoede treft zo’n 260.000 kinderen in Nederland. Dat zijn er gemiddeld twee per klas. Toen de dames van Equity Bear hier achter kwamen, besloten zij dat ze daar iets mee moesten doen.

Samen zijn zij gestart met een eigen webshop voor newborn babykleding in de vorm van kraamcadeau’s. Via de website van Equity Bear verkopen zij hun babykleding. Bij aankoop van drie babykledingstukken doneren zij samen met de klant een kledingstuk aan deze gezinnen in armoede.

Naast het doneren van de kleding, doneren zij ook via andere acties geld en kleding aan de gezinnen. Bij het strijden voor de missie kunnen de dames altijd hulp gebruiken van verschillende organisaties of bedrijven. Meer informatie hierover of over de producten en meer informatie over de missie van Equity Bear is te vinden op equitybear.nl.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES