Mama Lokaal Maarssenbroek verhuist naar vrijdag

dinsdag 29 maart 2016 20.20 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 29 maart 2016 21.22 uur | auteur: Mama Lokaal

Gezelligheid, spelende peuters, kruipende baby’s en moeders met elkaar in gesprek over de mooie momenten en uitdagingen van het ouderschap. Dat is het Mama Lokaal.

Mooie ontmoetingen

Veel moeders vinden het fijn om te praten over de bevalling of over het feit dat de roze wolk toch niet zo roze is.  Mama Lokaal is dé plek om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, erkenning te ervaren of adviezen van andere moeders te krijgen over bijvoorbeeld (borst)voeding, verzorgen, opvoeden, slaapritme etc. 

Mama Lokaal

Mama Lokaal is onderdeel van Ouders Lokaal en is inmiddels een bekend begrip geworden in De Ronde Venen en Stichtse Vecht. Wekelijks ontmoeten enthousiaste moeders elkaar in de bibliotheek van Abcoude, Mijdrecht en Maarssenbroek. 

Naast het delen van gezelligheid, kennis en ervaringen organiseert Mama Lokaal ook met regelmaat bijeenkomsten met professionals of vrijwilligers over relevante onderwerpen die betrekking hebben op baby’s, peuters en kleuters. Zo heeft Mama Lokaal o.a. een draagcoach, lactatieverpleegkundige, babymasseuse, kinderfysiotherapeut, bellypaint-expert en yogadocent mogen ontvangen. Verder worden er sinds kort workshops gegeven over kind en het gezin. 

Omdat Mama Lokaal graag inspeelt op de input en wensen van de ouder(s), zijn veel van deze ideeën, thema’s en onderwerpen door de moeders zelf aangedragen. 

Kom ook eens langs

Mama Lokaal wordt gedragen door vrijwilligers die (bijna) wekelijks klaar staan om de moeders te verwelkomen met een gratis bakje koffie of thee. 

Ook in Maarssenbroek zorgen vrijwilligers, die zelf ook moeder zijn, voor een gezellig samenzijn tijdens de (thema)bijeenkomsten.

Kom ook eens vrijblijvend binnenlopen en ervaar zelf wat dit ultieme momentje voor jou en je kind(eren) oplevert. In Maarssenbroek verhuist het Mama Lokaal vanaf 22 april naar de vrijdagochtend (van10:00-11:30uur) in Bibliotheek Maarssenbroek. Zie onze website voor de actuele data.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES