RTV Stichtse Vecht

Deelnemers gezocht voor 'Nacht van de Buitenplaats'

Dit bijzondere tweejaarlijkse evenement vond eerder in 2012 en 2014 plaats. De bezoekers konden tijdens deze bijzondere avond door kleinschalige, culturele activiteiten genieten van de prachtige buitenplaatsen. Ook in 2016 wil Landschap Erfgoed Utrecht ervoor zorgen dat er een Nacht van de Buitenplaats is tijdens Open Monumentenweekend op 10 september 2016. Daarbij is het enthousiasme van eigenaren of beheerders van buitenplaatsen nodig!

Buitenplaatseigenaren, rentmeesters of beheerders van landgoederen of buitenplaatsen kunnen bij Landschap Erfgoed Utrecht een voucher aanvragen voor een financiële bijdrage om een kleinschalige culturele activiteit te organiseren voor publiek op het landgoed of buitenplaats. Landschap Erfgoed Utrecht biedt daarbij ondersteuning van begin tot eind.
.
Op de website www.landschaperfgoedutrecht.nl vindt u bij: ‘beleef de buitenplaatsen’ meer informatie en de spelregels voor deelname. Tevens vindt u daar het aanmeldformulier. U kunt het aanmeldformulier ook digitaal ontvangen. Mailt u hiervoor naar nachtvan@landschaperfgoedutrecht.nl. Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen. Doet u mee?