Regionieuws: Mooie opbrengst voor Make-A-Wish dankzij Kinderkunst Theaterfestival Fort aan de Klop

dinsdag 26 april 2016 17.57 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 26 april 2016 17.00 uur | auteur: Fort aan de Klop

Tijdens de zevende editie van het Kinderkunst Theaterfestival bij Fort aan de Klop in Utrecht is op zondag 24 april ruim € 3200 opgehaald voor Make-A-Wish Nederland. De honderden festivalbezoekers betaalden een kleine bijdrage voor de verschillende activiteiten waaronder circusles, theaterworkshop, schminken en dansen. Dankzij de opbrengst kan de stichting weer meer wensen vervullen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Lange rijen en leuke activiteiten
Ondanks het wisselvallige weer trok het festival maar liefst 1500 bezoekers. Op de mooie locatie van Fort aan de Klop genoten kinderen en hun ouders van de sfeer en de activiteiten. Het cupcakes versieren viel erg in de smaak. De rij bij het Circus Diedom was lang omdat alle jonge festivalgangers circustrucs wilden leren. Ook waren er voorstellingen de Rebusman (bekend van de Beste Vrienden Quiz) en van Stichting Potitco  over het populaire prentenboek ‘Mama kwijt’. 

Trots
“We zijn enorm trots op deze opbrengst,” zegt woordvoerder Daan Pelgrom. “Door het wisselvallige weer hadden we niet verwacht dat er zoveel bezoekers zouden komen. Van deze mooie opbrengst kunnen we weer hele mooie wensen vervullen.”

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES