Tuinrondleidingen Gunterstein en VreedenHoff

maandag 01 september 2014 07.44 uur | laatst gewijzigd: maandag 01 september 2014 06.56 uur | auteur: Stichting Vechtstreekmuseum

Het Vechtstreekmuseum in Maarssen biedt tuinliefhebbers graag de mogelijkheid om de wisseling van de seizoenen te beleven in enkele bijzondere particuliere tuinen langs de Vecht. De herfst doet dit jaar al vroeg zijn intrede en dat zult u merken tijdens de volgende rondleidingen.

Op zaterdagmiddag 13 september a.s. kunt u Landgoed Gunterstein te Breukelen ontdekken in de eerste herfstkleuren. De heer R. Koole, bewoner van de gelijknamige Ridderhofstad en groot tuinliefhebber, ontvangt u graag om 14.00 uur bij het bezoekerscentrum/ de tabakschuur in de Oldenbarneveldttuin aan de Vecht. Op de Notenlaan (ingang via het hek naast Zandpad 47a) kunt u zowel uw fiets als uw auto parkeren.

Op zaterdagmiddag 4 oktober a.s. staat de buitenplaats VreedenHoff in Nieuwersluis op het programma. Eigenaar en bewoner dhr. A.A. Lisman geeft om 14.00 uur een rondleiding door zijn prachtige park in herfsttooi en ook dit is zeer de moeite waard. Speciaal voor u gaat het monumentale hek aan de Straatweg open.

Voor de rondleidingen kunt u zich aanmelden via de website www.vechtstreekmuseum.nl (onder het kopje activiteiten). Vooraf inschrijven is verplicht en mogelijk tot een dag voor de betreffende excursie. NB: vol is vol! De prijs per rondleiding is 5 euro per persoon.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES