RTV Stichtse Vecht

Vrijwilligersprijs 2014, nomineren nog mogelijk tot 15 oktober

Het is nog tot 15 oktober mogelijk om vrijwilligers of groepen vrijwilligers voor te dragen voor de Vrijwilligersprijs Stichtse Vecht 2014. Net als voorgaande jaren is er dit jaar een aparte prijs voor de jongeren (jonger dan 25 jaar). Ook hiervoor geldt: zowel individuen als groepen.

Vrijwilligerswerk is onmisbaar voor het sociale leven in de wijken en kernen. Om dit werk te waarderen en vrijwilligers in het zonnetje te zetten, organiseert gemeente Stichtse Vecht samen met Gilde Stichtse Vecht elk jaar de Vrijwilligersprijs.

Om in aanmerking te komen voor de Vrijwilligersprijs moet de vrijwilliger of de vrijwilligersgroep een lange staat van dienst hebben of een bijzondere prestatie hebben geleverd. Alle maatschappelijke organisaties en inwoners van gemeente Stichtse Vecht kunnen vrijwilligers of groepen vrijwilligers voordragen. Een breed samengestelde en onafhankelijke jury beoordeelt de voordrachten en kent de Vrijwilligersprijzen toe. De bekendmaking en prijsuitreiking vinden plaats op het door de gemeente aan de vrijwilligers aangeboden Vrijwilligersfeest op vrijdag 21 november 2014.