RTV Stichtse Vecht

Maarssen Heren 1 promoveert naar de 2e klasse!

Op de laatste laatste dag van de competitie heeft MHV Maarssen Heren 1 zich weten te plaatsen voor de promotiewedstrijden naar de 2e klasse! Twee seizoenen eerder speelde de ploeg van coach Toine Vossen ook deze promotiewedstrijden, maar heeft toen promotie net niet weten te realiseren.

Na een enerverend seizoen mocht de hockeyploeg uit Maarssen het dit jaar weer proberen. Dit keer met succes! Nadat de eerste wedstrijd gelijk werd gespeeld, werd er vervolgens gewonnen van Doetinchem en Prinsenbeek. Helaas werd de 4e wedstrijd verloren van Drunen, na met 2-0 voor te hebben gestaan en enkele spelers met kramp te maken kregen. 
Hierdoor kreeg de ploeg een mentale klap te verwerken. De hockeyers zetten deze mentale klap daarna goed om in collectiviteit en strijdlust, waardoor de laatste wedstrijd gewonnen werd van Kikkers. Door dit resultaat promoveert de ploeg naar de 2e klasse. Het is voor het eerst in 10 jaar dat MHV Maarssen weer in deze klasse uitkomt!
"De weergave van deze dag is een weergave van hoe de competitie is verlopen. Wisselend succes, maar je kan zien dat we mentaal erg grote stappen hebben gemaakt als groep! Na teleurstelling, zorgen dat we er toch weer staan!" aldus Vossen. 
Spelers gezocht
Maarssen gaat zich nu voorbereiden op het nieuwe seizoen. Hiervoor zijn ze op zoek naar spelers die bij willen gaan dragen om het succes verder te continueren! Deze promotie past mooi bij de verdere ontwikkeling van MHV Maarssen, waarbij vorig seizoen 2 nieuwe watervelden zijn gelegd en gewerkt wordt aan de uitvoering van een nieuw hockeybeleidsplan. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar toinevossen@gmail.com