Zwembad 't Kikkerfort viert veertigste verjaardag

zondag 31 juli 2016 09.55 uur | laatst gewijzigd: zondag 31 juli 2016 12.34 uur | auteur: Robbert Oelp

Het Breukelse subtropisch zwembad 't Kikkerfort bestaat dit jaar 40 jaar. Met name na de zomervakantie zullen bezoekers getrakteerd worden op tal van jubileumactiviteiten. In september van dit jaar hoopt het zwembad de 6 miljoenste bezoeker te mogen ontvangen. In december wordt de uitreiking van het 30.000'ste zwemdiploma verwacht.

Grootschalig programma
Vanwege de veertigste verjaardag van het zwembad zal vanaf september van dit jaar tal van extra activiteiten plaatsvinden. Te denken valt aan Jeugd Olympische Spelen, Kindervrijmarkt, Baby- en Peuterfeest, Week van de doelgroepen, U-Pas Eurozwemmen, Rad van 't Kikkerfort en een training 'reddend zwemmen'. Het volledige programma is te vinden op de website van het zwembad: KLIK HIER.

Zwembad
Het Breukelse zwembad ontvangt jaarlijks 200.000 bezoekers. Het zwembad werd drie keer verkozen tot 'zwembad van het jaar' van de provincie Utrecht. In 2013 werd het zelfs op landelijk niveau tot zwembad van het jaar verkozen. Meer informatie over het zwembad is te vinden op de website van 't Kikkerfort: KLIK HIER.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES