RTV Stichtse Vecht

Jongerenkoor Needed zoekt nieuwe leden!

Jongerenkoor Needed is een klein maar fijn christelijk jongerenkoor uit Maarssen. Het koor bestaat momenteel uit 12 enthousiaste leden in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. De leden komen niet alleen uit Maarssen, maar ook uit De Meern, Zegveld, Mijdrecht, Nieuwegein en zelfs uit Culemborg. Omdat we afgelopen seizoen helaas afscheid hebben moeten nemen van een aantal leden is er ruimte voor enthousiaste nieuwe leden! Het koor is voornamelijk op zoek naar bassen en tenoren, maar ook alten en sopranen zijn van harte welkom!

Sinds juni 2001 staat het koor o.l.v. de enthousiaste Rob van Dijk. Veel nieuwe nummers en enorm veel zangplezier zijn de kenmerken van de laatste jaren. Daarnaast heeft het koor veel verrassende optredens zoals optreden in het Concertgebouw ter ere van Rob 60 jaar, een concert georganiseerd met de vijf koren van Rob, een kerstconcert met Remko Harms (van LA the Voices) en in april van dit jaar nog een uniek concert met The Young Krakow Philharmonic; een jeugdorkest uit Polen.

Het repertoire van Needed is veelzijdig. Gospel, a-capella, ballad, jazz of lekker swingend, kortom vele muziekstijlen zijn in ons repertoire te vinden. Wij proberen met onze muziek mensen te bereiken en zo het  evangelie te verkondigen. Dit doen wij door onze medewerking te verlenen aan (jeugd)kerkdiensten. Hiermee zijn wij actief tot ver buiten Utrecht. Met onze liederen, uitstraling en zang proberen wij een extra dimensie aan diensten te geven.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, kom dan eens langs bij een repetitie. We repeteren elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur op de Hofzolder in de Ontmoetingskerk, Kerkweg 60, Maarssen.

Meer informatie is te vinden op onze website: www.needed.nl. Hopelijk tot snel!