Groots dansoptreden X-clusive Dance & Sports bij Maarssen on Ice!

zondag 11 december 2016 21.14 uur | laatst gewijzigd: zondag 11 december 2016 20.16 uur | auteur: Jessica ter Reehorst

Zondag 11 december was de jaarlijkse Winterfair weer bij Maarssen on Ice en ook dit jaar was dansschool X-clusive Dance & Sports weer van de partij. Het was een gezellige middag vol shoppen, schaatsen en een hoop geweldige danseressen! Tijdens de Winterfair kon iedereen een half uur lang genieten van de danseressen van X-clusive Dance uit Maarssen.

De show stond helemaal in het teken van de Winterfair met diverse kerstliedjes en een gezellig liedje van Frosti de sneeuwpop. Het opvallende van deze dansshow waren de mini danseresjes van 2 jaar die ook super konden dansen! Vanaf November is de dansschool gestart met de danslessen voor peuters en nu al hun eerste optreden.

Met wel 21 danseressen stond er weer een geweldige show. Heeft u deze show gemist en had u graag genoten van deze winterse kerst dansshow? Kom dan kijken op vrijdag 16 december 19.00 op het harmonieplein tijdens lichtjesavond. Voor meer informatie over alle danslessen en optredens kunt u kijken op www.x-clusivedance.nl of mail naar info@x-clusivedance.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES