Wethouder Koops legt werkzaamheden tijdelijk neer

dinsdag 31 januari 2017 13.25 uur | laatst gewijzigd: woensdag 01 februari 2017 14.08 uur | auteur: Jan Van Dam
Foto: Jan Van Dam

Via een ‘informatiebrief’ laat wethouder Jacqueline Koops de raadsleden van Stichtse Vecht weten dat zij haar werkzaamheden als wethouder tijdelijk zal neerleggen. De reden is de recent geconstateerde ernstige ziekte van haar echtgenoot.

Verklaring van wethouder Jacqueline Koops:

“Met deze informatiebrief wil ik u laten weten dat ik mijn taken als wethouder voor enige tijd neer zal leggen. De reden daarvoor is dat recent is geconstateerd dat mijn echtgenoot zeer ernstig ziek is. De aard van zijn ziekte en de slechte prognoses die de behandelende artsen hebben afgegeven stemmen ons zeer verdrietig. Het maakt dat wij de komende weken als gezin tijd met elkaar en met onze naasten willen doorbrengen om afscheid van hem te nemen. Ondertussen weet ik mij gedragen door Gods liefde.

Ik heb de leden van het college verzocht om mijn portefeuille tijdelijk waar te nemen. Het college zal u hierover nader informeren.

Met de burgemeester heb ik afgesproken dat wij de situatie de komende weken zullen volgen. Zodra ik in de gelegenheid ben om mijn werkzaamheden te hervatten of dat er anderszins aanleiding is om nieuwe afspraken te maken dan zal hij u daarover informeren.

Ik reken op uw begrip voor mijn beslissing en hoop u spoedig weer te zien. ”

 

 

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES