RTV Stichtse Vecht

Leuke nieuwe vrijwilligersvacatures in Stichtse Vecht.

Bij de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht komen er wekelijks nieuwe vacatures binnen voor leuk vrijwilligerswerk. Werk voor een paar uurtjes of gewoon een eenmalige klus. Allemaal heel divers vrijwilligerswerk en vaak gewoon bij u om de hoek of in de eigen wijk!

Groenklusser gezocht! Zo zoekt de Basisschool de Flambouw in Nigtevecht al een tijdje naar vrijwilligers die een paar keer per jaar het schoolplein onkruid- en bladvrij willen houden. Uren en dagen in overleg. Een mailtje naar mschweppe@vechtstreekenvenen.nl is van harte welkom.

Actieve wijkbewoners gezocht! Wijkcommissie Duivenkamp zoekt met spoed een aantal actieve bewoners die een maar uurtjes per maand willen werken en meedenken aan activiteiten die de wijk nog leefbaarder maken. Bijv over buitenspeelplaatsen. Een mailtje naar wijkcommissie@duivenkamp.nl is meer dan welkom.

Supporter van Schoon gezocht! Veel wijken schrijven zich in voor de nationale opschoondag. Samen met wijk- en buurtbewoners een paar uurtjes aan de slag voor een schonere wijk. Zo zijn er 25 maart in Pauwenkamp, Bisonspoor en Antilopenspoor al acties aangemeld. Voor meer informatie ga naar www.supportervanschoon.nl

Voor meer vacatures neemt u een kijkje op de vacaturebank: www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/vacatures. Een afspraak maken? mail naar vrijwilligerscentrale@stichtsevecht.nl. of bel met (0346) 290710 en vraag naar de Vrijwilligerscentrale.