New Feel The Beat collecteert voor Gehandicaptensportfonds!

donderdag 23 maart 2017 14.46 uur | laatst gewijzigd: donderdag 23 maart 2017 16.41 uur | auteur: Dansstudio New Feel The Beat

Sporten en doen wat je leuk vindt wat is dat belangrijk voor een mens. Voor mensen die geen beperking hebben is het de normaalste zaak van de wereld. Maar wat nou als je een beperking hebt?

Sporten en doen wat je leuk vindt wat is dat belangrijk voor een mens. Voor mensen die geen beperking hebben is het de normaalste zaak van de wereld. Maar wat nou als je een beperking hebt? kan je dan ook zo een vereniging binnen lopen en zeggen dat je graag wilt dansen of krijg je dan het antwoord nee sorry u moet dan echt iets speciaals zoeken?
Bij ons is dat niet zo! Onze dansschool heeft als enige dansschool in Maarssen een groep met onwijs veel gehandicapten die dansen. Van lessen geven op de dagbehandeling tot aan lessen in onze eigen zaal! Wat is het onwijs belangrijk dat ook deze mensen gewoon kunnen sporten!

Wij willen jullie aandacht vragen voor het volgende! . In de week van 26 maart t/m 1 april zal er in het hele land gecollecteerd worden voor het gehandicaptensportfonds. Ook in onze voorruimte staat een collectebus!
Wij willen u vragen om ook uw bijdrage in de collectebus te doen! Zodat dit mooie fonds ervoor kan zorgen dat er binnenkort bij meer sportclubs ook gesport kan worden voor mensen met een beperking!

Namens het Team van NFTB Bedankt!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES