RTV Stichtse Vecht zet stijgende lijn in 2015 door

maandag 16 februari 2015 09.27 uur | laatst gewijzigd: maandag 16 februari 2015 09.48 uur | auteur: Robbert Oelp

De lokale media-instelling RTV Stichtse Vecht zet ook in 2015 met haar online platform de stijgende lijn door. Met meer artikelen, meer sessies, meer gebruikers en meer paginaweergaven, worden inwoners van Stichtse Vecht via het online platform geïnformeerd over zaken die binnen de gemeentegrenzen spelen. Naast het drukbezochte lokale platform heeft de lokale media-instelling haar eigen radio- en televisiekanaal.

Online platform
Het online platform van de lokale media-instelling van Stichtse Vecht wordt ook in 2015 steeds vaker bezocht. In de eerste anderhalve maand van het jaar bezochten al weer meer dan 20.000 unieke bezoekers de website en waren ze goed voor zo'n 100.000 paginaweergaves. Op deze website vinden inwoners van Stichtse Vecht informatie over nieuws, cultuur, samenleving en sport uit alleen Stichtse Vecht. Informatie is er verkrijgbaar in tekst, foto, audio en bewegende beelden.

Radio & Televisie
Naast het online platform heeft de lokale media-instelling een radiostation en digitaal televisiekanaal. Gegevens hiervan worden niet gemeten. Op het radiostation hoort u easy listening muziek aangevuld met een aantal programma's op het gebied van samenleving en sport. Op het digitale televisiekanaal vindt u de kabelkrant (deze wordt twee keer per week ververst met het laatste nieuws), diverse items uit de samenleving en reportages van activiteiten en evenementen uit Stichtse Vecht.

Partnerschap
Ook in 2015 wordt het partnerschap voor organisaties, verenigingen en stichtingen binnen Stichtse Vecht verder uitgerold. Door de ontvangst van de virtuele sleutel van het platform, kunnen partijen hun eigen lokale nieuws zelfstandig plaatsen op de website van RTV Stichtse Vecht. Daarmee biedt de lokale media-instelling een facilitaire dienst voor organisaties om eigen nieuws met een groter bereik te publiceren. Informatie kan worden aangeboden in de vorm van tekst, foto's, audio en bewegende beelden. Er zijn op dit moment zo'n 70 organisaties uit Stichtse Vecht die van deze gratis dienstverlening gebruik maken. Heeft u interesse? Op woensdag 25 februari 2015 organiseren wij om 20:00 (inloop 19:30) een informatieavond over het gebruik van het platform in de studio aan de Gaslaan in Maarssen-Dorp.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES