RTV Stichtse Vecht

Gemeente zoekt innovatieve bedrijven voor Midzomerbijeenkomst

Na het succes van vorig jaar, organiseert gemeente Stichtse Vecht op 29 juni opnieuw de Midzomerbijeenkomst, in park Goudestein in Maarssen. Het thema van de Midzomerbijeenkomst is dit jaar: Een gezonder, groener en slimmer Stichtse Vecht. Dit valt onder het regionale thema: Healthy Urban Living. Hierin staat een gezond leven in een veilige en economisch florerende omgeving centraal. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht midzomerbijeenkomst 2016).

Gemeente Stichtse Vecht wil organisaties, instellingen en initiatieven een podium bieden om te laten zien hoe we, met elkaar, Stichtse Vecht toekomstbestendig maken. Voor u een unieke kans om uw innovatieve initiatieven en ideeën die duurzaam bijdragen aan een gezonde en prettige leefomgeving te presenteren of zelfs te lanceren.

Het team van Studio Stichtse Vecht van RTV Stichtse Vecht zal tijdens de Midzomerbijeenkomst een locatie opname maken.

Dus bent u, of kent u een organisatie die graag dit podium pakt, geef uzelf of een ander dan op en laat zien hoe we met elkaar Stichtse Vecht toekomstbestendig maken. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Noortje Arts, via kabinet@stichtsevecht.nl, of via telefoonnummer 14 0346.